Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів в кондитерському цеху ТОВ «Маковичок» в м. Лебедин Сумської області(2024) Ковальов, Сергій ОлексійовичДокумент Удосконалення технологій тістечок для кафе-кондитерської(2023) Прохоренко, Дарія МихайлівнаДокумент Розширення асортименту булочок спеціального призначення для кафе-кондитерської(2023) Клімов, Максим ОлександровичДокумент Проєкт цеху з виробництва мармеладу у місті Путивль Сумської області(2023) Есманова, Дар’я СергіївнаДокумент Документ Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проєкт мармеладного цеху в місті Овруч Житомирської області(2021) Зінькевич, Наталія МиколаївнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва цукрового печива та кексів у с.м.т. Лосинівка, Чернігівської області(2021) Дубровська, Анна АнатоліївнаДокумент Проект кондитерського цеху з виробництва здобного та цукрового печива в м. Охтирка Сумської області(2021) Долгодуш, Анна ВікторівнаДокумент Очищення газопилових викидів ЗАТ «Житомирські ласощі»(2021) Рєченська, Єлизавета Володимирівна