Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління якістю виробництва темного нефільтрованого пива зі смаком груші на ПрАТ «Оболонь»(2024) Менжега, Владислав СергійовичДокумент Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва канелоні з рікотою та шпинатом для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Єлизавета МиколаївнаДокумент Документ Документ Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2023) Дувалка, Марина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення системи управління якістю виробництва пива напівтемного спеціального з екстрактом бузини для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Д’якова, Тетяна ОлександрівнаДокумент Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва сиру «Гауда» для оператора ринку ТОВ «Леляківське»(2023) Балицька , Марина ВалеріївнаДокумент Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Яготинський маслозавод»(2022) Бойчук, Вікторія Всеволодівна