Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка рецептурної композиції органічного здобного печива, виготовленого з використанням рослинної олії та порошків з ягід та овочів з впровадженням його в проекті кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Миргород Полтавської області(2024) Сичкова, Валерія АндріївнаДокумент Розроблення рецептур органічного здобного печива зі зменшеним вмістом цукру з їх впровадженням у проєкті кондитерського цеху у м. Суми(2024) Святська, Аліна ВіталіївнаДокумент Удосконалення нутрієнтного складу здобного печива шляхом застосування насіння чіа(2023) Михальська, Ліліана ВіталіївнаДокумент Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області(2022) Кондратенко, Юлія ВолодимирівнаДокумент Документ Удосконалення технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністю в кафе-кондитерській Шевченківського району м. Києва(2021) Городецька, Ірина МихайлівнаДокумент Виробництво кондитерських жирів в цеху потужністю 50 т за добу(2021) Єфіменко, Дарина ВасилівнаДокумент Вивчення впливу антиоксидантів на термін зберігання асортименту здобного печива ТОВ «Biscotty» Львівської області(2021) Решітник, Надія Ярославівна