Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення рецептури та способу виробництва кисломолочного напою оздоровчої дії(2021) Мартинюк, Ольга РоманівнаДокумент Удосконалення способу виробництва хліба на основі пшеничного цільнозернового борошна з використанням гарбузового насіння та пюре батату(2021) Мартинюк, Вероніка ІванівнаДокумент Удосконалення способу виробництва заварного тістечка з поліфункціональними рослинними збагачувачами(2021) Ковальчук, Уляна СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону(2021) Кіндюк, Дарина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва сорбету антиоксидантної дії на основі плодів абрикосу(2021) Загревська, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом(2021) Дячук, Олена ДмитрівнаДокумент Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами(2021) Давиденко, Валерія Григорівна