Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології змішаного гарячого алкогольного напою для спеціалізованого ЗРГ(2024) Омельченко, Марія СергіївнаДокумент Документ Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Обгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Запоріжжя(2022) Єщенко, Микита ОлександровичДокумент Документ Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області(2022) Грабовський, Владислав ДмитровичДокумент Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія ОлексіївнаДокумент Документ Розроблення нового виду морозива плодово-овочевого з провадженням даної технології в цеху потужністю 5 т готової продукції за зміну(2021) Паньковець, Тетяна Миколаївна