Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами(2021) Давиденко, Валерія ГригорівнаДокумент Удосконалення способу отримання сиркової маси оздоровчої дії з використанням порошку базиліку та насіння кунжуту(2021) Шолудько, Людмила АнатоліївнаДокумент Документ Впровадження технології хлібних аглютенових виробів у спеціалізованому кафе в м. Бучач Тенопільської області(2021) Джиджора, Назарій Іванович