Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна СергіївнаДокумент Документ Документ Документ Розроблення рекомендацій моніторингу температури технологічного процесу на підприємствах хлібопекарської галузі(2021) Медончак, Яніна МиколаївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва шоколаду на основі керобу за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Мазур, Мар’яна ВолодимирівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”(2021) Колесникова, Олександра Михайлівна