Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Склад морозива «Мюслі» (Патент на винахід № 106096)(2014) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена ВолодимирівнаЗапатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.Документ Склад морозива ацидофільного (Патент України на корисну модель № 38092)(2008) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена ВолодимирівнаДо складу морозива ацидофільного згідно корисної моделі додатково вносять екстракт гібіскусу, який виступає в якості природного барвника та смако-ароматичного рецептурного компонента. The composition according to acidophilic ice cream useful models additionally make hibiscus extract, which acts as a natural dye and flavoring component prescription.Документ Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 48468)(2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Кашовська, Тетяна ВолодимирівнаВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива молочного з використанням натурального наповнювача - екстракту троянди, який є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом і водночас біологічно-активною речовиною та природним барвником. The basis of the utility model tasked improving the composition of dairy ice cream using natural filler - rose extract, which is a new taste, aroma prescription component while biologically active matter and natural dyes.Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55093)(2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гулак, Олена ВолодимирівнаВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice through the use of lemon balm extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55095)(2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро ВасильовичВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice by using catnip extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.Документ Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 77582)(2013) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гончарук, Олена Владиславівна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена ВолодимирівнаСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців. Method of vegetables and oatmeal ice cream, including the preparation of pumpkin, sugar and water pasteurization, cooling, aging and fryzeruvannya mix, packaging, and storage of ice cream hardening, characterized in that the pumpkin puree termokyslotnoho after hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms sent to homogenization and add to mixed with sugar and hydrated oat flour or powdered oatmeal.Документ Склад морозива «Мюслі» (Патент на корисну модель № 75420)(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена ВолодимирівнаЗапатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.