Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 23
  • Ескіз
    Документ
    Склад дерунів з топісоняшнику (Деклараційний патент на корисну модель № 139658)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Галушка, Сергій Анатолійович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад дерунів що включає, борошно, сухий яєчний білок, цибулю ріпчасту, який відрізняється тим, що додатково містить топісоняшник, сушений часник, а як борошно містить борошно кіноа. The composition of potato pancakes including flour, dry egg white, onions, which is distinguished by the fact that it additionally contains topisonyash, dried garlic, and as flour contains quinoa flour.
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Низькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,
  • Ескіз
    Документ
    Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
  • Ескіз
    Документ
    Склад соусу "Щавнез" (Деклараційний патент на корисну модель № 134976)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Лисенко, Дмитро Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна
    Соус, що містить яйця (жовтки), гірчицю, олію, цукор, який відрізняється тим, що як гірчиця використовується гірчиця медова, та додатково містить щавнат, сіль. The sauce contains eggs (yolks), mustard, butter, sugar, which differs in that honey mustard is used as mustard, and additionally contains schannate, salt.
  • Ескіз
    Документ
    Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)
    (2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza puree
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)
    (2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона Юріївна
    Склад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму (Деклараційний патент на корисну модель № 131048)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Кузьменко, Олександр Максимович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного шуму, що включає в себе: вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняться тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп-42 та додатково входить пюре з винограду. The composition of the low-calorie noise includes: cream 33% and a sweetener, which is distinguished by the fact that it contains glucose-fructose syrup-42 as a sweetener and additionally includes grape puree.