Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом (Патент на винахід № 111637)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, ксиліт. The composition of ice cream milk-white with xylitol containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, xylitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-виноградного (Патент на корисну модель № 94896)
    (2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія Володимирівна
    Склад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду. The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-виноградного (Патент на винахід № 110272)
    (2015) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія Володимирівна
    Склад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 86344)
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Спосіб виробництва морозива молочно-пшеничного включає приймання та підготовку сировини, приготування суміші, пастеризацію, гомогенізацію, охолодження і дозрівання, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива. Тривалість визрівання суміші складає 120-150 хв., а зародок пшеничний харчовий перед внесенням у суміш попередньо піддають гідратації при температурі 75-85 °C. The method of manufacturing ice-cream dairy-wheat includes acceptance and preparation of raw materials, preparation of mixture, pasteurization, homogenization, cooling and ripening, storage and dynamic freezing mixture, packing, training, packaging and storage of ice cream. Duration of maturation mixture is 120-150 min, аnd wheat germ food before introducing the mixture is subjected to pre-hydration at temperature 75-85 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент на винахід № 104352)
    (2014) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Згурський, Андрій Володимирович
    Винахід належить до молочної промисловості та може бути використаний для виробництва молочних продуктів десертної групи, зокрема морозива. Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного включає приймання, сортування, миття, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фрезерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, причому як овочеву сировину використовують гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °C протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 MПa зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Запропонований спосіб дає можливість повністю виключити додаткове внесення стабілізаторів – високовартісних харчових добавок, і водночас отримати продукт підвищеної біологічної цінності з оригінальними органолептичними показниками. The invention relates to the dairy industry and can be used for the production of dairy desserts, including ice cream. Method of producing ice-cream vegetable-wheat includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw materials, preparation and mixing prescription ingredients, pasteurization, refrigeration, storage and milling of the mixture, packing, training, packaging and storage of ice cream, both raw materials used homogenized at a pressure of 15-20 MPa after thermo-acid hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, a temperature of 80-85 °C and 25-30 min exposure pumpkin puree in which the components before mixing prescription add hydrated at a temperature of 40-45 °C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the amount 1,5-3,5 wt. %. The proposed method makes it possible to completely eliminate the addition of stabilizers – of high- nutritional supplements, and get the product at the same time increased biological value of the original organoleptic characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модел № 66633)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Перцевой, Федір Всеволодович
    Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на винахід № 99398)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Перцевой, Федір Всеволодович
    Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
    (2012) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Згурський, Андрій Володимирович
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного, що включає приймання, сортування, мийку, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, який відрізняється тим, що як овочева сировина використовується гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °С протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 МПа зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Method of ice cream vegetables and wheat, which includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw vegetables, preparing and mixing prescription components, pasteurization, refrigeration, storage and fryzeruvannya mixture, filling, hardening, packaging and storage of ice cream, wherein that is used as a vegetable raw homogenized at a pressure of 15-20 MPa after termokyslotnoho hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, temperature 80-85 ° C and 25-30 min excerpt pumpkin puree, in which before mixing prescription hydrated components are added at 40-45 ° C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the number of 1.5-3.5 wt. %.