Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на корисну модель № 89008)
    (2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр Васильович
    Наведено новий склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну і додатково містить сорбіт. Shows the new composition of ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and further comprises sorbitol
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво, збагачене соєю і чорницею (Патент на винахід № 104954)
    (2014) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна
    Наведено новий склад морозива, збагаченого соєю, що містить молочну основу та соевмісний білковий компонент і додатково пюре чорниці. Shows the new composition of the ice-enriched soy containing milk-based and soevmisnyy protein component and additionally blueberry puree.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею (Патент на корисну модель № 80655)
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна
    Морозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею містить молочну основу, соєвмісний білковий компонент та пюре чорниці. Ice cream with fructose enriched soy and blueberries contain milk-based protein component soy-containing and mashed blueberries.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» (Патент на корисну модель № 80630)
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна
    Морозиво-щербет з фруктозою містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, питну воду і пюре барбарису та груші. Ice cream sherbet with fructose containing milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and barberry puree and pear.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво збагачене соєю (Патент України на корисну модель № 65440)
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна
    Морозиво збагачене соєю містить молочну основу та соєвмісний білковий компонент. Наведено перспективність використання сої у виробництві морозива. Ice-enriched soy milk contains basis and soyevmisnyy protein component. An perspectives of soya in the production of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво збагачене діабетичне (Деклараційний патент на винахід № 70741А )
    (2004) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво збагачене діабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та концентрат плодово-ягідного соку. Ice cream enriched with diabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and concentrate of fruit juice.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво діабетичне «Сирок» (Деклараційний патент на корисну модель № 9362)
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво діабетичне «Сирок» складається із молочної основи, яка в своєму складі містить сир кисломолочний знежирений отриманий сепараторним способом. Ice cream «Curd» is made with milk framework that incorporates low-fat cottage cheese has received Separator way.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво діабетичне особливе (Деклараційний патент на корисну модель № 9361)
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Морозиво діабетичне особливе містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам. Ice cream for diabetics particular contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and food fiber - fibroham.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво антидіабетичне (Деклараційний патент на корисну модель № 17430)
    (2006) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво антидіабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам. Ice cream antidiabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and polysaccharide of plant origin - inulin