Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва соусу "Обліпихового" (Деклараційний патент на корисну модель № 152649)(2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія СергіївнаСпосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який відрізняється тим, що обліпиху у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 20-30 с до утворення однорідної маси та нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають 15 кунжут у кількості 5-9 %, мед у кількості 16 %, воду у кількості 36-48 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which differs in that sea buckthorn in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20% are laid in a Thermomix TM6 bowl, where they are simultaneously blended at a speed of 400-600 rpm. within 20-30 s until a homogeneous mass is formed and heated to a temperature of 40-50 °C, after which 15 is added sesame in the amount of 5-9%, honey in the amount of 16%, water in the amount of 36-48%, the mixture is brought to boiling and cooled to a temperature of 12-14 °C.Документ Спосіб виробництва соусу "Брусничного" (Деклараційний патент на корисну модель № 152648)(2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія СергіївнаСпосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який відрізняється тим, що брусницю у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 %, базилік у кількості 5-9 % та мигдаль у кількості 5-9 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 30-40 с до утворення однорідної маси та 15 нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають мед у кількості 16 %, воду у кількості 29-40 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which differs in that lingonberries in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20%, basil in of 5-9% and almonds in the amount of 5-9% are placed in a Thermomix TM6 bowl, where at the same time blend at a speed of 400-600 rpm. for 30-40 seconds until a homogeneous mass is formed and 15 heat to a temperature of 40-50 °C, then add honey in the amount of 16%, water in the amount of 29-40%, the mixture is brought to a boil and cooled to a temperature of 12-14 °C.Документ Спосіб виробництва соусу "Грушевого" (Деклараційний патент на корисну модель № 152647)(2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія СергіївнаСпосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який 10 відрізняється тим, що груші у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 20-30 с до утворення однорідної маси та нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають льон у кількості 5-9 %, мед у кількості 16 %, воду у кількості 38-45 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which 10 differs in that pears in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20% are placed in the bowl Thermomix TM6, which simultaneously blends at a speed of 400-600 rpm. within 20-30 s to formation of a homogeneous mass and heated to a temperature of 40-50 °C, after which flax is added in the amount of 5-9%, honey in the amount of 16%, water in the amount of 38-45%, the mixture is brought to a boil and cool to a temperature of 12-14 °C.Документ Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на винахід № 110163)(2015) Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.Документ Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 95370)(2014) Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.Документ Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаФруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.Документ Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію. Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.Документ Суп-пюре «Курячий» (Деклараційний патент на корисну модель № 117312)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з філе птиці, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup with fillet of bird, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на корисну модель № 117307)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на винахід № 115743)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.