Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 20
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва соусу "Обліпихового" (Деклараційний патент на корисну модель № 152649)
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія Сергіївна
    Спосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який відрізняється тим, що обліпиху у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 20-30 с до утворення однорідної маси та нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають 15 кунжут у кількості 5-9 %, мед у кількості 16 %, воду у кількості 36-48 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which differs in that sea buckthorn in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20% are laid in a Thermomix TM6 bowl, where they are simultaneously blended at a speed of 400-600 rpm. within 20-30 s until a homogeneous mass is formed and heated to a temperature of 40-50 °C, after which 15 is added sesame in the amount of 5-9%, honey in the amount of 16%, water in the amount of 36-48%, the mixture is brought to boiling and cooled to a temperature of 12-14 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва соусу "Брусничного" (Деклараційний патент на корисну модель № 152648)
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія Сергіївна
    Спосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який відрізняється тим, що брусницю у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 %, базилік у кількості 5-9 % та мигдаль у кількості 5-9 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 30-40 с до утворення однорідної маси та 15 нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають мед у кількості 16 %, воду у кількості 29-40 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which differs in that lingonberries in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20%, basil in of 5-9% and almonds in the amount of 5-9% are placed in a Thermomix TM6 bowl, where at the same time blend at a speed of 400-600 rpm. for 30-40 seconds until a homogeneous mass is formed and 15 heat to a temperature of 40-50 °C, then add honey in the amount of 16%, water in the amount of 29-40%, the mixture is brought to a boil and cooled to a temperature of 12-14 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва соусу "Грушевого" (Деклараційний патент на корисну модель № 152647)
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Шпилька, Валерія Сергіївна
    Спосіб виробництва соусу, що включає механічну обробку підготовленої сировини, який 10 відрізняється тим, що груші у кількості 16-24 %, банани у кількості 10-20 % закладають в чашу Thermomix TM6, де одночасно блендують на швидкості 400-600 об./хв. впродовж 20-30 с до утворення однорідної маси та нагрівають до температури 40-50 °C, після чого додають льон у кількості 5-9 %, мед у кількості 16 %, воду у кількості 38-45 %, суміш доводять до кипіння та охолоджують до температури 12-14 °C. The method of sauce production, which includes mechanical processing of prepared raw materials, which 10 differs in that pears in the amount of 16-24%, bananas in the amount of 10-20% are placed in the bowl Thermomix TM6, which simultaneously blends at a speed of 400-600 rpm. within 20-30 s to formation of a homogeneous mass and heated to a temperature of 40-50 °C, after which flax is added in the amount of 5-9%, honey in the amount of 16%, water in the amount of 38-45%, the mixture is brought to a boil and cool to a temperature of 12-14 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на винахід № 110163)
    (2015) Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Спосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 95370)
    (2014) Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Спосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260)
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Пастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію. Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.
  • Ескіз
    Документ
    Суп-пюре «Курячий» (Деклараційний патент на корисну модель № 117312)
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Суп-пюре з філе птиці, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup with fillet of bird, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.
  • Ескіз
    Документ
    Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на корисну модель № 117307)
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Суп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.
  • Ескіз
    Документ
    Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на винахід № 115743)
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Суп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.