Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Хліб м’ясо-рибний комбінований (Патент на винахід № 109067)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до м'ясопереробної галузі, може бути використана для виробництва м'ясовмісних продуктів. В основу винаходу поставлено задачу розробки харчового продукту з високою збалансованістю білкового складу і показниками якості. The invention relates to the food industry, namely to the meat processing industry, can be used for the production of meat products. The invention is based on the task of developing a food product with a high balance of protein composition and quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком (Патент на корисну модель № 83906)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна
    Розроблено фарш з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, перепелині яйця, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить сполучнотканинний білок в кількості 1,0-2,0%. Have been developed minced meat with quail eggs and connective tissue protein that contains beef I grade, fatty pork, quail eggs, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises connective tissue protein in an amount of 1,0-2,0%.
  • Ескіз
    Документ
    Сиров`ялена ковбаса з стартовою культурою BactoFlavorBFL-F04 (Патент на корисну модель № 86093)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Пітик, Зіновій Олександрович
    Задачею корисної моделі є розроблення рецептури для сиров`ялених ковбас з використанням Bactoflavorbfl-f04 – стартової культури для забезпечення швидкого пониження pH, стабільності кольору, а також стійкого, інтенсивного аромату. The task of useful model is development of compounding for sirov`yalenikh sausages with the use of Bactoflavorbfl-f04 – starting culture for providing of the rapid lowering of pH, stability of color, and also proof, intensive aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTMF-SC-111 (Патент на корисну модель № 86342)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сенчишак, Микола Володимирович
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111 включає яловичину жиловану, свинину напівжирну, часник свіжий очищений, пряну добавку, прискорювач дозрівання, сіль, нітрит натрію, коньяк, яка відрізняється тим, що додатково містить стартову культуру BactofermTM F-SC-111 у наступному співвідношенні компонентів, %: • яловичина жилована 48-56 • свинина напівжирна 33-44 • часник 0,3-0,5 • пряна добавка 0,7-0,8 • прискорювач дозрівання 0,8-1 • сіль 3-4 • нітрит натрію 0,005-0,007 • коньяк 0,2-0,4 • стартова культура BactofermTM F-SC-111 1-2. Summer sausage with starter culture BactofermTM F-SC-111 include beef trimmed, pork bold, fresh garlic peeled, spicy supplement, accelerator maturation, salt, sodium nitrite, brandy, wherein further comprising a starter culture BactofermTM F-SC- 111 with the following prescription ratio in%: • beef trimmed 48-56 • pork bold 33-44 • garlic 0.3-0.5 • spicy additive 0.7-0.8 • accelerator maturation 0.8-1 • salt 3-4 • sodium nitrite 0,005-0,007 • brandy 0.2-0.4 • starting culture BactofermTM F-SC- 111 1-2.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Березовська, Ірина Захарівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
    Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски «Унікальні» (Патент на винахід № 101999)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м'ясо куряче односортне, суху молочну сироватку, харчову добавку «Камецель 4000», спецію «Дитяча» і спецію «Яловича». Developedsausages, which containbeefof first grade, porkfattrimmed, salt,sugar,sodium nitrite, water,which differ infurther comprising an apple pectin hightethoxylated, meatof chickensone variety, dry whey, food additive spice «Kametsel 4000», spice«Baby» and spice «Beef».
  • Ескіз
    Документ
    Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)
    (2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Біфштекс містить яловичину, сало, спеції та додатково суху сироватку та індичу грудинку. Byfshteks contains beef, bacon, spices and additionally dry whey and turkey bacon.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна
    Фарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця. Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.
  • Ескіз
    Документ
    Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина Олександрівна
    Ковбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.