Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Фарш "Апетитний" (Патент на винахід № 102487)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія СергіївнаРозроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо куряче, соєвий текстурат, манну крупу. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper,additivePro fresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatchicken’s, soya texturate,semolina.Документ Фарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр ВолодимировичРозроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.Документ Фарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр ВолодимировичРозроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.Документ Фарш "Апетитний" (Патент на корисну модель № 76283)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія СергіївнаРозроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо куряче, соєвий текстурат, манна крупа. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used chicken meat, soy texturate, semolina.Документ Котлета ”Королівська” (Патент на корисну модель № 80710)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван ІгоревичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м’яса страуса, яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м’яса страуса, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні мононенасичених жирних кислот, поліненасичених жирних кислот, ненасичених жирних кислот 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом мікронутрієнтів. The main aim of the model is useful to create a new composition for the manufacture of specialty ostrich meat, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, providing increased use of ostrich meat, improving the organoleptic properties of the product and achieving its balance by the fatty acid composition in the ratio of monounsaturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, unsaturated fatty acids 1:1:1, amino acid composition and content of micronutrients.Документ Фарш «Пікантний» (Патент на винахід № 102201)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр ВолодимировичРозроблено фарш, який включає м'ясо котлетне яловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фарш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить сир твердий, яйця, зелень (кріп, петрушку). Developed mince, which includes beef meat for cutlet or second grade beef, pork bolded,which characterized, that the spice contains salt and ground black pepper, additive Pro fresh extra and additive Vursal Beef or Vursal PF and further comprising cheese, eggs, herbs (dill, parsley).Документ Фарш «Ніжний» (Патент на винахід № 102200)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр ВолодимировичРозроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо індиче, квасолю варену, крохмаль. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper, additive Profresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatturkey, beans cooked, starch.Документ Фарш з грибним структурованим напівфабрикатом (Патент на винахід № 98584)(2012) Пасічний, Василь Миколайович; Антоненко, Оксана Василівна; Ястреба, Юлія АнатоліївнаРозроблено фарш з грибним структурованим напівфабрикатом, який включає яловичину жиловану, свинину жиловану, сало, сіль, спеції, воду, який відрізняється тим, що додатково містить філе та стегно курячі, грибний структурований напівфабрикат, паприка, гідроколоїди. A stuffing with mushroom structured semi-finished product, which includes beef, trimmed, trimmed pork, lard, salt, spices, water, wherein further comprising a thigh fillet and chicken, as well as vegetable raw materials used mushroom, paprika, hydro colloids.