Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування емульсії масло-вода з крохмалем (Патент на винахід № 114031)
    (2017) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме, до виробництва емульсій типу масло вода, які використовуються в виробництві харчових продуктів та напоїв. The invention relates to food industry, namely the production of emulsions of the type oil water used in the manufacture of food products and beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на винахід № 109863)
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Винахід належить до способу приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком, який включає приготування водної фази з додаванням гуміарабіку в кількості 5 %, приготування масляної фази, приготування предемульсії змішуванням, двостадійну гомогенізацію під тиском, з отриманням концентрованої емульсії та введення в харчовий продукт, де приготування водної фази проводять при температурі 25-30 °C, перемішування проводять 50-100 об/хв., отриману водну фазу відстоюють 4-5 год. до зникнення піни, при приготуванні масляної фази використовують 9-10 % цитрусової олії, процес проводять при температурі 25-30 °C, приготування предмульсії проводять при швидкості перемішування 2500-3000 об/хв. протягом 15-20 хв, гомогенізацію проводять під тиском 310-320 кг/см2. The invention relates to a method of preparation of the emulsion oil/water with the gum Arabic, which includes preparation of a water phase containing gum Arabic in the amount of 5 %, cooking oil phase, mixing cooking predeals, dostudio homogenization under pressure, to obtain a concentrated emulsion and incorporating into the food product, where the preparation of the aqueous phase is carried out at a temperature of 25-30 °C, agitation is carried out 50-100 rpm, the resulting aqueous phase defend 4-5 hours. until the disappearance of foam, in the preparation of oil phase used is 9-10 % citrus oil, the process is carried out at a temperature of 25-30 °C, cooking pedals carried out at a stirring speed of 2500-3000 rpm for 15-20 min, homogenization is carried out under a pressure of 310-320 kg/cm2.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування емульсії масло/вода з крохмалем (Патент на корисну модель № 105865)
    (2016) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Корисна модель належить до харчової промисловості до виробництва емульсій типу масло вода, які використовуються в виробництві харчових продуктів та напоїв. The utility model relates to food processing to the production of emulsions of the type oil water used in the manufacture of food products and beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на корисну модель № 99237)
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Спосіб приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком включає приготування водної фази з додаванням гуміарабіку в кількості 5 %, приготування масляної фази, приготування предемульсії змішуванням, двостадійну гомогенізацію під тиском з отриманням концентрованої емульсії, введення в харчовий продукт. Приготування водної фази проводять при температурі 25-30 °C, перемішування проводять при швидкості перемішування 50-100 об./хв, отриману водну фазу відстоюють 4-5 год. до зникнення піни, при приготуванні масляної фази використовують 9-10 % цитрусового масла, процес проводять при температурі 25-30 °C, приготування предемульсії проводять при швидкості перемішування 2500-3000 об./хв протягом 15-20 хв, гомогенізацію проводять під тиском 310-320 кг/см2. Method of preparation of the emulsion oil/water with gum Arabic comprising preparing a water phase with the addition of gum Arabic in an amount of 5 %, cooking oil phase, the preparation of predeals mixing, dostudio homogenization under pressure to obtain a concentrated emulsion, the introduction of the food product. The preparation of the aqueous phase is carried out at a temperature 25-30 °C, stirring is carried out at a stirring speed of 50-100 rpm.min received the aqueous phase defend 4-5 hours. until the disappearance of foam, in the preparation of oil phase use 9-10 % citrus oil, the process is carried out at a temperature of 25-30 °C, cooking predeals is carried out at a stirring speed of 2500-3000 rpm.min for 15-20 min, homogenization is carried out under a pressure of 310-320 kg/cm2.
  • Ескіз
    Документ
    Склад емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на корисну модель № 99202)
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Склад емульсії з гуміарабіком, що містить стабілізатор, цитрусове масло, резиногум, барвник, лимонну кислоту, бензоат натрію, воду. Як стабілізатор містить гуміарабік та додатково містить антиоксидант. The composition of the emulsion with gum Arabic, which contains the stabilizer, citrus oil, retinolum, a dye, citric acid, sodium benzoate, water. As the stabilizer comprises a gum Arabic, and further comprises an antioxidant.
  • Ескіз
    Документ
    Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V для одержання безалкогольних напоїв бродіння (Деклараційний патент № 29795)
    (2000) Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Вітряк, Оксана Павлівна
    Ассоциация микроорганизмов, безалкогольные напитки. Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V, яка зберігається в колекції депозитарію Інституту мікробіології та вірусології НАН України під № ІМВ К-I від 6.08.98 р., використовується для одержання безалкогольних напоїв бродіння.