Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Термозварювач (Патент на корисну модель № 153891)(2023) Шевела, Наталія Григорівна; Циганкова, Ганна АнатоліївнаТермозварювач належить до настільних зварювачів пакетів для пакування виробів м’ясної, рибної та сирної продукції у герметичні пакети у звичайних умовах повітряного середовища.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 111283)(2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бендас, Яна Юріївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Майорова, Ганна ІванівнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить сухий яєчний білок, воду, лимонну кислоту, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить цедру апельсина. The composition of the low-calorie protein dessert contains dry egg white, water, citric acid, sweetener. Contains glucose-fructose syrup and additionally orange zest as a sweetener.Документ Пристрій для отримання теплової енергії та відкритого вогню (Патент на корисну модель № 130083)(2018) Циганкова, Ганна АнатоліївнаПристрій для отримання теплової енергії та відкритого вогню являє собою заготовку з цільної деревини, яка містить вертикальний та горизонтальний канали, при цьому вертикальний канал має довжину меншу, ніж довжина заготовки, і закінчується, не доходячи до нижньої площини заготовки. The device for producing thermal energy and open flame is a whole wood product consisting of vertical and horizontal channels, with the vertical channel having a length less than the length of the workpiece, and ending without reaching the lower plane of the workpiece.Документ Парова електрична установка малої потужності (Патент на корисну модель № 123514)(2018) Циганкова, Ганна АнатоліївнаПарова електрична установка малої потужності містить камеру згоряння, паровий котел, парову мікротурбіну з електрогенератором, водяний трансформатор, насос живильний та систему трубопроводів, які з’єднані в основний пароводяний контур, тепловий насос, що з’єднаний із водяним трансформатором та охолоджуваною рідиною у вторинний тепловий контур. Steam electric setting low power contains a combustion chamber, a steam boiler, a steam microturbine with an electric generator, a water transformer, a nutrition pump and a system of pipelines that are connected to the main steam and water circuit, a heat pump connected to the water transformer and the liquid to be cooled into the secondary thermal contour.Документ Спосіб визначення критерію якості виробів (Деклараційний патент на винахід № 51465).(2002) Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб визначення критерію якості виробів включає визначення показників, які характеризують виріб, переведення одиниць вимірювання в безрозмірні одиниці, складання математичної моделі- нелінійна функція, значення її показників відповідає площі багатокутника, в якому відстані від центра до вершин дорівнюють значенням окремих показників якості. Будується діаграма. The method for determining the criterion for the quality of products includes the determination of the indicators characterizing the product, the conversion of units of measurement into dimensionless units, the compilation of a mathematical model is a nonlinear function, the value of its indicators corresponds to the area of the polygon in which the distances from the center to the vertices are equal to the values of the individual quality indicators. A diagram is constructed.Документ Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід № 113239)(2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Бендас, Яна ЮріївнаСуха пряно-ароматична суміш збалансована, має покращені органолептичні властивості, містить цінні біологічно-активні добавки. Містить паприку, грибну траву, мускатний горіх, порошок гірчиці, щавнат сушений, сіль. The dry spicy-aromatic mixture is balanced, has improved organoleptic properties, contains valuable biologically active additives. Contains paprika, mushroom grass, nutmeg, mustard powder, shtavnat dried, salt.Документ Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаФруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.Документ Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаСклад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.Документ Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаСклад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.Документ Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)(2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаЗдобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »