Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Суп-пюре вегетаріанський (патент на винахід № 108144)(2015) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичСуп-пюре вегетаріанський, що містить варену чечевицю, пасеровані томати і болгарський перець, моркву, цибулю, білі корені, зелень, сіль, томатну пасту, прянощі, воду при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Чечевиця варена – 10…80 Томати пасеровані – 2,0…30 Перець болгарський пасерований – 0,5…30 Морква пасерована –5,0…30 Білі корені пасеровані – 2,0…10 Цибуля пасерована – 2,0 …25 Зелень (кінза, петрушка, кріп, селера, цибуля) – 0,5…5 Олія – 2,0…12 Сіль – 0,5…2,5 Прянощі (чорний або червоний духмяний/гіркий мелений перець, коріандр, куркума, карі, тмин) – 0,025…0,075 Вода – решта. Vegetarian soup containing boiled lentils, browned tomatoes and bulgarian peppers, carrots, onions, white roots, herbs, salt, tomato paste, spices and water in the following ratio of components, wt.%: Lentil cooked - 10 ... 80 Tomatoes browned - 2.0 ... 30 Bulgarian pepper fried - 0.5 ... 30 Fried carrot -5.0 ... 30 White roots browned - 2.0 ... 10 Onions fried - 2.0 ... 25 Herbs (cilantro, parsley, dill, celery, onion) - 0.5 ... 5 Oil - 2.0 ... 12 Salt - 0.5 ... 2.5 Spices (black or red fragrant / bitter pepper, coriander, turmeric, curry, cumin) - 0,025 0,075 ... Water – the remainder.Документ Суп-пюре «Курячий» (Деклараційний патент на корисну модель № 117312)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з філе птиці, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup with fillet of bird, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на корисну модель № 117307)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на винахід № 115743)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Вітамін» (Деклараційний патент на винахід № 115845)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з моркви, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Carrot Soup, which consists of a culinary semi-finished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Вітамін» (Деклараційний патент на корисну модель № 117309)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з моркви, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Carrot Soup, which consists of a culinary semi-finished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Океан» (Деклараційний патент на корисну модель № 117310)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з філе хека, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup made from Hek fillet, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре «Курячий» (Деклараційний патент на винахід № 115774)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСуп-пюре з філе птиці, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup with fillet of bird, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.Документ Суп-пюре з креветками антарктичними(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Межевікіна, Дар’я ОлексіївнаДокумент Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242). The method of manufacturing soup Cream of vegetable raw materials (Patent for utility model number 112242).