Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Котлети рибні з капустою савойською (Патент на винахід № 120579)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаКотлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську. Fish cutlets with Savoy cabbage, differ in that as a fillet of fish, white cupid fillet is used and additionally contain chopped Savoy cabbage.Документ Спосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаСпосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.Документ Фрикадельки «Морські» (Деклараційний патент на корисну модель № 137552)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаФрикадельки із кальмару, які відрізняється тим, що додатково містять подрібнену капусту броколі, пастернак, гірчицю.Документ Котлети рибні з капустою савойською (Деклараційний патент на корисну модель № 135284)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаКотлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську.Документ Хлібці рибні «Кале» (Патент на корисну модель № 130547)(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаДокумент Зрази рибні з капустою Романеско (Патент на корисну модель № 126448)(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаДокумент Котлети рибні з капустою цвітною (Патент на корисну модель № 125826)(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаКотлети рибні включають філе судака (охолоджене), хліб пшеничний, молоко, сухарі, причому додатково містить капусту цвітну подрібнену.Документ Рибні шніцелі з капустою броколі (Патент на корисну модель № 125827)(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаШніцелі рибні містять філе судака (охолоджене), цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), молоко, яйця, сухарі та додатково містять подрібнену капусту броколі.