Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA)
    (2017) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Березюк, Анна Сергіївна
    Паштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)
    (2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я Юріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний паштет з рослинними добавками
    (2017) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Калачікова, Анна Миколаївна
    Запропонований м'ясний паштет з рослинними добавками передбачає використання грибної сировини,що дозволяє отримати продукт з оптимальними органолептичними показниками. Технічний результат полягає в отриманні м'ясного паштету з рослинними добавками з високими ехнологічними, структурно-механічними характеристиками. The proposed meat paste with herbal supplements provides use of mushroom raw material, which allows obtaining the product with the optimal organoleptic parameters. The technical result is to get meat paste with plant additives with high technological, structural and mechanical characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція паштету для геродіетичного харчування ( Патент на корисну модель № 97195)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена Василiвна
    Композицiя паштетy для геродiетичноrо харчування, включае м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олiю рослинну, цибулю рiпчасry пасеровану, бульйон, сiль кухонна харчову, перець духмяний, яка вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олiю використовують лляну та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, морську капусту Laminaria. Composition pastega for herodeion food, including raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion rpcemu fried, broth, salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil use linseed and additionally use wheat cellulose hydrated, blood, laminaria Laminaria.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет для геродiетичного харчування (Патент на корисну модель № 95367)
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена Василiвна
    Паштет для геродiетичного харчування, що мiстить м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олію рослинну, цибулю рiпчасту пасеровану, бульйон, сiль кухонну харчову, перець духмяний, який вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олію викоритовують лляну олiю та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, гриби печерицi бланшовані. Pate herodeion food containing raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion finely chopped, broth, culinary food salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil make linseed oil and in addition use wheat cellulose hydrated, blood, mushrooms blanched.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана Василівна
    Задачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений дієтичний (Патент на корисну модель № 65956)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна Іванівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого дієтичного з низькою калорійністю, який призначений для профілактичного харчування. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked low calorie diet that is designed for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений низькокалорійний (Патент на корисну модель № 53108)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого низькокалорійного. The basis of the utility model tasked with developing low-calorie recipe pate grilled.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом дикого кабана (Патент на корисну модель № 53104)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом зайця (Патент на корисну модель № 53107)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.