Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення(2003) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.Документ Напиток красоты и здоровья(2010) Кигель, Наталья Федоровна; Шульга, Наталья МихайловнаРассмотрены вопросы технологических особенностей производства кефира и правомерности использования названия «биокефир». The questions of technological features of production of kefir and legitimacy of the use of the name «biokefir» are considered.Документ Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію(2010) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаРозглянуто питання виробництва кефіру в сучасних умовах та проаналізовано вплив його споживання на здоров’я людини. The questions of production of kefir are considered in modern terms and influence of his consumption on a health of man is analysed .Документ Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПроведено скринінг культур колекції штамів відділу біотехнології ТІММ та відібрано 19 штамів для створення препаратів для сирів швейцарської групи. Skrining of cultures of collection of cultures of department of biotechnology of TIMM is produced and 19 cultures are selected for creation of preparations for the production of cheeses of swiss group.Документ Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіру(2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя ФедорівнаРозглянуто властивості кефірних дріжджів та їх вплив на якість готового продукту. Properties of kefir yeasts and influence are considered them on quality of the prepared product.Документ Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру(2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя ФедорівнаРозглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.Документ Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру(2008) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаПроведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.Документ Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи(2005) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаНаведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.Документ Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.Документ Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.