Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану
    (2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга Віталіївна
    У дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренції
  • Ескіз
    Документ
    Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович
    У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Стратегія управління якістю у кафе
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    У статті розглядається розробка та впровадження системи управління якістю (СУЯ) як стратегії забезпечення високого рівня якості продукції та послуг у кафе для підвищення конкурентоспроможності та розвитку бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Концепція солодких страв зниженої калорійності
    (2024) Ятченко, Олександра Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович
    У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійні
  • Ескіз
    Документ
    Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена Василівна
    У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви
    (2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Олена Василівна; Хареба, Володимир Васильович; Куц, Олександр Володимирович
    У дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчування
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович
    У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович
    В роботі розглянуто сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» The paper considers the modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business"
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у ресторанному бізнесі
    (2012) Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Робота присвячена інноваційним технологіям у ресторанному бізнесі. The work is devoted to innovative technologies in the restaurant business.