Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану(2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренціїДокумент Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Стратегія управління якістю у кафе(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті розглядається розробка та впровадження системи управління якістю (СУЯ) як стратегії забезпечення високого рівня якості продукції та послуг у кафе для підвищення конкурентоспроможності та розвитку бізнесуДокумент Концепція солодких страв зниженої калорійності(2024) Ятченко, Олександра Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор МиколайовичУ статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійніДокумент Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена ВасилівнаУ дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCPДокумент Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви(2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Олена Василівна; Хареба, Володимир Васильович; Куц, Олександр ВолодимировичУ дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчуванняДокумент Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»(2022) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.Документ Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» The paper considers the modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business"Документ Інноваційні технології у ресторанному бізнесі(2012) Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРобота присвячена інноваційним технологіям у ресторанному бізнесі. The work is devoted to innovative technologies in the restaurant business.