Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
38 результатів
Результати пошуку
Документ Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Отримання антоціанів з лушпиння насіння соняшника(2022) Кононенко, Марія Вячеславівна; Подобій, Олена ВалеріївнаПроведено аналітичний огляд науково-технічної літератури та підібрано більш оптимальну технологію виробництва антоціанів з лушпиння насіння соняшникаДокумент Anthocyanins in raspberry and their potential health benefits(2024) Kuzinska, Vladyslava; Podobiy, OlenaIn this study the analysis of modern scientific literature was conducted. The methods that were used are generalization, systematization, specification.Документ Удосконалення технології виробництва кондитерського виробу «Макарон» за рахунок використання альбуміну(2023) Озеруга, Юлія Василівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВивчено можливість заміни звичайного білка курячого яйця на альбумін у технології кондитерських виробів «макарон» Встановлено, що оптимальним співвідношенням альбумін:вода є 1:7.Документ Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату(2024) Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.Документ Удосконалення технології та організація культурно-пізнавального туризму(2022) Сологуб, Юрій Іванович; Міщеряков, Станіслав РадиславовичНа сьогодні сформувалося розуміння того, що треба зберігати історичне та культурне надбання та різноманіття, через популяризацію його значимості. Водночас культурно-пізнавальний туризм стає актуальним у плані розвитку на регіональному та державному рівнях та має вплив на соціально-економічну сферу, екологічний стан, зовнішньоекономічну діяльність та навіть на міжнародні взаємовідносини.Документ Удосконалення технології та організація освітніх турів(2022) Сологуб, Юрій Іванович; Соколовська, Дар’я АнатоліївнаТенденцією сучасного туризму є задоволення різнобічного попиту туристів. Освітній туризм, як окремий вид туризму, заслуговує на значну увагу, так як має не тільки давню історію, а й достатньо стабільні показники розвитку сьогодні та гарні перспективи на майбутнє.Документ Основи пивної дегустації. Вибір посуду для дегустації пива(2022) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичПивоварні, великі й малі, мають регулярно оцінювати своє пиво на якість, відсутність вад і відповідність ринку. Навіть для малих виробників дегустації можуть суттєво вплинути на продажі. Інші учасники галузі також повинні вміти розпізнавати якісне пиво, відрізняти стилі і дотримуватись стандартів. Дегустатори-ентузіасти, які вивчатимуть техніку дегустації, отримають нові знання і враження. Мета дегустації — отримати максимум інформації про пиво. У пивоварнях дегустації проводять для контролю якості, щоб уникнути смакових відхилень і домішок. Бармени фокусуються на питаннях старіння пива і чистоти систем розливу, а професійні дегустатори оцінюють рейтинг пиваДокумент Сухе охмелення в технології пива(2022) Мучич, Тетяна Валентинівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Куц, Анатолий МихайловичХміль – один з основних і незамінних видів сировини для виробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жодна інша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат, поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічну стійкістьДокумент Способи виявлення дефектів у пиві(2021) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичПід час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.