Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів(2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.Документ Applying of the Global standard of traceability system GS1 by the operators of the market’s of production of food products(2022) Bozhko, Anastasiia; Usatyuk, SvitlanaThe thesis analyses GS1 Global Traceability Standard as one of the best options for developing a comprehensive traceability system in food production.Документ Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.Документ Переваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукції(2024) Шаповал, Анна Вікторівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Сєрова, ОльгаУ тезах проаналізовано різні типи упаковки, їхні переваги та недоліки та вплив на терміни придатності продукції.Документ Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.Документ Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.Документ Дилема харчування та пошук шляхів її вирішення(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Побрусило, Марина Володимирівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання інгредієнтів з високими функціонально-технологічними властивостями у технологіях продукції підвищеної біологічної цінності для вирішення «дилеми харчування».Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Оптимізація рецептурної композиції сухої компоненти рослинного напою за симплекс-методом(2020) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Сироватко, Юлія МиколаївнаУ тезах розглянуто оптимізацію рецептурної композиції для рослинних аналогів молока з бобової та горіхової сировини за симплекс-методом.Документ Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»(2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.