Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Біотехнологія отримання заквасок для лікувально–профілактичних продуктів дитячого харчування(2024) Поліщук, Ліза ВячеславівнаДокумент Культивування Lactobacillus bulgaricus з метою використання у складі заквашувальних композицій(2024) Мищенко, Аліна ЄвгеніївнаДокумент Проєкт пекарні в місті Кременець Тернопільської області з встановленням ротаційних печей Rototherm та секційної печі Lider 180(2023) Вогнивий, Віталій ВолодимировичДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Старокостянтинів Хмельницької області з впровадженням широкого асортименту виробів(2023) Матвієнко, Анна МихайлівнаДокумент Проект хлібзаводу у с.м.т. Козелець Чернігівської області з впровадженням технології булочного виробу подовженого зберігання(2023) Березніцька, Вікторія ІгорівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 48 тон переробки молока за зміну(2023) Степура, Людмила ВасилівнаДокумент Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу(2023) Батіг, Ірина ІванівнаДокумент Проєкт технічного переоснащення цеху №2 ТОВ «Черкасихліб ТД» з встановленням комплексно-механізованої лінії виробництва дрібноштучних виробів(2022) Борщ, Вікторія ВолодимирівнаДокумент