Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
225 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Удосконалення технології перших страв з метою розширення асортименту для ресторану першого класу(2024) Медвєдєв, Єгор СергійовичДокумент Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Скрипка, Денис ОлексійовичДокумент Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ(2024) Гавриленко, Оксана СергіївнаДокумент Удосконалення технології грибних паштетів для дієтичного харчування(2024) Чепурська, Каріна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна(2024) Мідлер, Галина СергіївнаДокумент Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Технологія отримання гліколевої кислоти(2024) Ревіна, Ірина Анатоліївна