Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології сиропів аюрведичного спрямування для ЗРГ(2024) Яковенко, Петро ЛеонідовичДокумент Розроблення технології холодних страв за аюрведичними рекомендаціями(2023) Томилко, Іван МиколайовичДокумент Наукове обґрунтування та розроблення технології хумуса за аюрведичними рекомендаціями(2023) Польова, Ольга ВолодимирівнаДокумент Наукове обґрунтування і розроблення технології фруктових соусів для борошняних страв аюрведичного призначення(2023) Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаДокумент Наукове обґрунтування та розроблення технології пікулі за аюрведичними рекомендаціями(2023) Демчук, Петро ВолодимировичДокумент Наукове обґрунтування та розроблення технології аюрведичних ферментованих молочних напоїв з прянощами(2023) Біловол, Вероніка БорисівнаДокумент Наукове обґрунтування відновної здатності прянощів у технології овочевих чатні для балансування трьох дош(2023) Білоусова, Людмила ІгорівнаДокумент Розроблення технології овочевих паштетів з горіхами та композицією прянощів для підтримання рівноваги Пітта-доша(2022) Чернова, Вікторія Дмитрівна