Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням молочної сироватки(2023) Ніколаєва, Марія СергіївнаДокумент Проект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу(2023) Кирпан, Лілія ЯрославівнаДокумент Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7 млн дал пива млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій(2023) Кузьменко, Анастасія МиколаївнаДокумент Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом оптимізації режимів роботи перемішуючих пристроїв кристалізаційного обладнання(2023) Фабіянський, Павло ЮліановичДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу(2022) Трофімова, Ольга ВіталіївнаДокумент Документ Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу(2022) Хваль, Максим ІвановичДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана Юріївна