Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури хліба поживного з сумішшю насіння олійних культур та впровадження її в проєкті хлібозаводу в м. Черкаси(2024) Тодорчук, Дмитро ОлександровичДокумент Документ Розширення асортименту безглютенових борошняних виробів для кафе-кондитерської(2023) Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбуза(2021) Задворний, Олексій ІгоровичДокумент Удосконалення способу виробництва хліба на основі пшеничного цільнозернового борошна з використанням гарбузового насіння та пюре батату(2021) Мартинюк, Вероніка ІванівнаДокумент Документ Удосконалення способу виробництва зернового батончика оздоровчого спрямування(2021) Молодід, Тетяна ІванівнаДокумент Документ Впровадження технології хлібних аглютенових виробів у спеціалізованому кафе в м. Бучач Тенопільської області(2021) Джиджора, Назарій Іванович