Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології соусів на основі масла вершкового для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Станіслав СергійовичДокумент Розширення асортименту соусів для гриль-бару(2023) Коротєєв, Олексій ІгоровичДокумент Наукове обґрунтування та розроблення технології соусів за аюрведичними рекомендаціями(2023) Віноградов, Валерій МаксимовичДокумент Удосконалення технології соусів, шляхом підвищення їх харчової цінності для основних страв в кафе(2023) Мазуркевич, Адріана МиколаївнаДокумент Удосконалення технології холодних соусів на фруктових відварах(2022) Дериш, Андрій ДмитровичДокумент Документ Соус на основі купажу соняшникової, кунжутної, оливкової олій з додаванням шпинатного порошку(2021) Чемер, Юлія ПавлівнаДокумент Удосконалення технології соусів для ресторану в Святошинському районі м. Києва(2021) Самініна, Крістіна ВікторівнаДокумент Удосконалення технології соусів з додаванням рослинних екстрактів для кафе загального типу в м. Миколаїв(2021) Мішуровський, Анатолій Сергійович