Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології витриманих медових дистилятів з використанням вторинних матеріальних ресурсів(2024) Черкасов, Олексій ВалерійовичДокумент Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини(2024) Бабійчук, Михайло ВалерійовичДокумент Удосконалення очищення сортівок агломерованим активним вугіллям(2023) Тимченко, Роман ГеннадійовичДокумент Розроблення технології пива з використанням волоського горіха для крафтових пивоварень(2023) Семененко, Ігор ІгоровичДокумент Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii(2023) Покинтелиця, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням молочної сироватки(2023) Ніколаєва, Марія СергіївнаДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням овочевої сировини(2023) Кондратенко, Катерина ВалеріївнаДокумент Розроблення лінійки косметичних засобів по догляду за волоссям з біотином(2023) Донченко, Ольга ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології косметичних засобів для гоління з регенеруючим ефектом(2023) Архипчук, Катерина Ярославівна