Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
54 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози(2024) Опалатенко, Діна ВадимівнаДокумент Удосконалення технології соусів для закладів ресторанного господарства шляхом додавання овочевих порошків(2024) Донець, Богдан ОлександровичДокумент Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування(2024) Шевчук, Юлія ВіталіївнаДокумент Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ(2024) Сунгатов, Михайло ВадимовичДокумент Розробка технології борошняної страви – млинчиків для дієтичного харчування(2024) Землянчук, Андрій МиколайовичДокумент Документ Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна Сергіївна