Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
72 результатів
Результати пошуку
Документ Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Мельник, Аліна СергіївнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консервів на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Голуб, Андpій ВолодимировичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу з виробництва консервів для дитячого харчування на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Вовк, Олександра ВолодимирівнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод» м. Біла Церква(2024) Бродніков, Владислав ВадимовичДокумент Пpоект будiвництвa фруктового цеху на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Барановський, Дмитро ГеннадійовичДокумент Удосконалення технології виробництва снеків з кабачків(2024) Черненко, Віктор ЮрійовичДокумент Розширення асортименту консервів з підвищеним вмістом цукру за рахунок використання цукрового буряку(2024) Лощиць, Юлія ІгорівнаДокумент Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна СергіївнаДокумент Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія Віталіївна