Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Документ Удосконалення технології м'яких маргаринів з наповнювачами(2024) Панченко, Карина ОлексіївнаДокумент Технологія твердих маргаринів у цеху 30 т за добу(2023) Скалозуб, Ольга ОлександрівнаДокумент Розробка системи автоматизації процесу охолодження емульсії при виробництві маргарину(2023) Мозирко, Максим ОлександровичДокумент Виробництво маргаринової продукції підвищеної біологічної цінності у цеху потужністю 70 т за добу(2022) Танчик, Ренат СергійовичДокумент Виробництво м’яких маргаринів збалансованого жирнокислотного складу у цеху потужністю 35 т за добу(2022) Маринова, Ганна ГеоргіївнаДокумент Розроблення рецептур та виробництво маргаринів з використанням наповнювачів(2022) Дорогін, Іван АнатолійовичДокумент Технологія виготовлення твердого маргарину у цеху потужністю 58 т за добу(2021) Соколова, Зореслава Віталіївна