Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Розширення асортименту безглютенових борошняних виробів для кафе-кондитерської(2023) Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна МихайлівнаДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Проєкт виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого морквяним пюре та насінням кунжуту(2021) Мошинська, Анастасія ДмитрівнаДокумент Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами(2021) Давиденко, Валерія ГригорівнаДокумент Удосконалення способу отримання сиркової маси оздоровчої дії з використанням порошку базиліку та насіння кунжуту(2021) Шолудько, Людмила АнатоліївнаДокумент Документ Впровадження технології хлібних аглютенових виробів у спеціалізованому кафе в м. Бучач Тенопільської області(2021) Джиджора, Назарій Іванович