Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології аюрведичного зефіру для ЗРГ(2024) Вишневська, Людмила В’ячеславівнаДокумент Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна СергіївнаДокумент Документ Документ Документ Документ Наукове обґрунтування та розроблення технології аюрведичних ферментованих молочних напоїв з прянощами(2023) Біловол, Вероніка БорисівнаДокумент Науково-практичне обґрунтування та розробка технології безлактозних англійських пудингів(2023) Шульженко, Вікторія Вадимівна