Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біомаси Streptococcus thermophilus для виробництва сметани(2023) Бойко, Валерія ЯрославівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву кисломолочних продуктів резервуарним способом потужністю 88 тон переробки молока за добу(2023) Скічко, Лілія ІгорівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 62 тони переробки за зміну(2023) Божко, Олександр ПавловичДокумент Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за зміну(2023) Луценко, Сергій СергійовичДокумент Проект цеху по виробництву питних видів молока та кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 78 т за добу(2023) Крупак, Світлана ІванівнаДокумент Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну(2022) Маковій, Інна МиколаївнаДокумент Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 78 т молока за добу(2022) Махалова, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Організація виробництва незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки 45 т молока за зміну(2022) Фролова, Наталія АльбертівнаДокумент Організація виробництва молочно-білкових продуктів у цеху потужністю переробки 38 т молока за зміну(2022) Дончук, Володимир АртуровичДокумент Організація виробництва незбираномолочних продуктів на заводі потужністю переробки 49 т молока за зміну(2022) Демура, Ілля Романович