Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення нутрієнтного складу здобного печива шляхом застосування насіння чіа(2023) Михальська, Ліліана ВіталіївнаДокумент Розроблення рецептури виробництва гранол з ягодами підвищеної Харчової цінності з впровадженням її на заводі Лантманнен Акса в місті Бориспіль(2022) Гаврилко, Владислав ВіталійовичДокумент Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення(2022) Дзиґа, Євген СергійовичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2022) Баран, Дмитро ІгоровичДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)(2022) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання(2022) Марков, Владислав ТарасовичДокумент Використання продуктів переробки молока у технології ковбасних виробів(2022) Нетупська, Алла ЄвгеніївнаДокумент Проект технологічної лінії з виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого рослинними екстрактами(2021) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Використання харчових волокон у виробництві м’ясних і м’ясомістких варених ковбас(2021) Ришканич, Роман ОлександровичДокумент