Перегляд за Автор "Фурманова, Юлія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 61
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Wellness - інноваційний напрям в готельній індустрії(2014) Паламарчук, Лілія Вікторівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаWellness - це новий напрямок спортивно-оздоровчої індустрії, який з'явився на ринку послуг порівняно недавно та набув великої популярності. Оскільки, ритм життя людей постійно прискорюється, виникає природна потреба привести свій фізичний і душевний стан в гармонію.Документ Апітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарстві(2014) Паламарчук, Лілія Вікторівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаІнтерес до апітерапії обумовлений великим набором природних сполук, що мають високу фізіологічну активність і виробляються бджолами в результаті життєдіяльності. Продукти бджільництва переважно нешкідливі для організму, вони сприяють виведенню отрути і солей важких металів, а також справляють радіопротекторний ефект, підвищують працездатність і витривалість, зміцнюють імунну систему. Interest in apitherapy due to a large set of natural compounds that have high physiological activity and produced by bees life. Bee products mostly harmless to the body, they help eliminate poisons and heavy metal salts and have a radioprotective effect, increase efficiency and endurance, strengthen the immune system.Документ Арт-готелі в Україні і світі(2017) Фурманова, Юлія Петрівна; Засенко, Тетяна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаАрт-туризм реалізує потенціал людини через творчість. Як наслідок взаємодії мистецтва з туризмом почали з’являтися арт-готелі. Тепер же гуру готельного бізнесу – готельєри, помітивши інтерес постояльців до слова «арт», самі викладають за мистецтво чималі гроші і перетворюють готелі у виставкові зали. In this paper we describe the use of Art-hotels. Art-tourism realizes the potential of human-being through creativity. Art-hotels began to emerge as a consequence of the interaction of art and tourism. Now the guru of hotel industry - hoteliers, see customer interest to the word "art", show works for the big money, turn the hotel into the exhibition halls.Документ Безалкогольний молекулярний коктейль «Хамелеон»(2020) Орлова, Василина Василівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДокумент Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу(2014) Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія ПетрівнаСтворення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів. Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.Документ Використання пророщених зерен у технології десертної продукції(2020) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Єришева, Валерія РусланівнаУ публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.Документ Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства(2020) Мельник, Вікторія Юріївна; Юринець, Василь Русланович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДокумент Вплив НВЧ енергії на фізико – технологічні властивості зерна гречки(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія Петрівна; Біла, Ю. М.Після оброблення гречки полями надвисокої частоти, отримано новий продукт – «легкі» зерна гречки. В процесі оброблення зерна гречки у полі НВЧ енергії в продукті відбуваються зміни фізико-технологічних і органолептичних властивостей. Покращується якість готового продукту, який має приємний запах і смак, об’ємну пористу структуру. Виробництво «легких» зерен гречки дозволить значно розширити асортимент функціональних зернових продуктів без великих капітальних витрат. After treatment of buckwheat by the fields of ultrahigh-frequency, a new product – «easy» grains of buckwheat is got. In the process of treatment of grain of buckwheat in the field of SHF-energy in a product there are changes technological properties. Quality of the prepared product, which has a pleasant smell and taste, by volume porous structure, gets better. The production of «easy» grains of buckwheat will allow znach- no to extend the assortment of functional corn products without large capital charges.Документ Вплив теплового оброблення на технологічні властивості насіння льону(2013) Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Потапчук, Ірина Володимирівна; Горбенко, І. В.Льон - одна з найдавніших культурних рослин. Він мас специфічні текстурні властивості - важко розжовується і прилипає до зубів. Наведено результати впливу термічного оброблення на ці властивості. Flax is one of the oldest cultivated plants. It has specific textural properties - it is hard chewable and teeth adhering. The results of thermal processing impact on these properties have been provided.Документ Гречаний грильяж - смачний і корисний продукт(2014) Терлецька, Олена; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаГрильяж (фр. Grillage ) - французький десерт з обсмажених горіхів з цукром. Грильяж відносять до цукрових виробів карамельного типу та підрозділяють його на твердий і м'який. Roasted nuts (fr. Grillage) - French dessert of roasted nuts and sugar. Grilyazh refer to sugar caramel type products and subdivide it into hard and soft.Документ Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства(2019) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Братиця, Тетяна ВікторівнаДосліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.Документ Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості зерна гречки(2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Корж, Тамара Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Ваврикович, Л. Б.Наведено результати дослідження впливу режимів ЕМП НВЧ на вихід та якість «легких» зерен. Досліджено вплив потужності НВЧ обробки зерна гречки на ступінь накопичення декстринів в легких зернах, а також порівняно із їх вмістом у зерні та крупі. Показана залежність накопичення декстринів у "легких" гречаних зернах при різних значеннях вихідної вологості зерна гречки. Findings of investigation about EMF SHF modes influence on output and quality of “light” kernels are provided. Influence of SHF treatment power of buckwheat kernels on dextrines accumulation level in “light” kernels, and as well comparing to its content in buckwheat kernels and cereal is investigated. Dependency of dextrines accumulation in “light” buckwheat kernels for different value of outgoing moisture of buckwheat kernels is shown.Документ Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічнихі властивості гречаних крупів(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Фурманова, Юлія Петрівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Корж, Тамара ВолодимирівнаВ статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання електромагнітного поля надвисоких частот (ЕМП НВЧ). Використання денного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову без інерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту- «легких» гречаних зерен. Possibility of instant food production out of buckwheat by use of electromagnetic field of super-high-frequency (ЕMF SHF) is examined in the article. Usage of day method has a number of advantages: high speed of treatment process, thermal zero lag, ecological heating. Influence of SHF-energy helps to obtain a brand new product – “light” buckwheat kernels.Документ Дослідження можливості виробництва панкейків на основі рослинної сировини для закладів ресторанного господарства(2020) Букша, Марина Анатоліївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Подобій, Олена Валеріївна; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ статті проведено аналіз вітчизняного та світового досвіду використання безглютенової сировини у технології борошняної продукції. Висвітлено питання щодо перспективності використання рослинної сировини у технології панкейків. Досліджено можливість заміни пшеничного борошна на рисове борошна та крохмаль тапіоки, молока на настій з насіння льону, яєць на банани, які також додатково використовуються як підсолоджуючий компонент. Наведено дані, що підтверджують можливість повної заміни компонентів тваринного походження на рослинну сировину. Встановлено, що панкейки на основі рослинної сировини мають достатньо високі органолептичні показники якості та зменшену на 64 ккал, порівняно з традиційною рецептурою, енергетичну цінність.Документ Дослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія Петрівна; Березовська, І. Л.; Красна, Т. В.; Заславська, Лідія ЄвгенівнаПредставлено результати дослідів під час оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти (НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Представлено результаты опытов обработки гречневой крупы полем сверхвысокой частоты (СВЧ). Использование данного метода имеет ряд преимуществ: высокую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту нагрева. Presentation results of experiments at processing of peeled buckwheat by the field of ultrahigh frequency (UHF). Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating.Документ Екологічний клінінг в готелях(2015) Фурманова, Юлія Петрівна; Гавриленко, Аліна АнатоліївнаВ даній роботі розглядаються перспективи впровадження екологічного клінінгу в готелях.Документ Кокосовий горіх як сировина для виготовлення рослинного молока в умовах закладів ресторанного господарства(2020) Пенкальська, Марія Степанівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаПублікація розкриває можливості виробництва рослинного молока із кокосового горіха у закладах ресторанного господарства.Документ Корисні муси для закладів ресторанного господарства(2020) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Кохановська, Валерія ПавлівнаУ публікації йдеться про розроблення технології мусів із журавлини і гранату для закладів ресторанного господарства.Документ Куратор у вищій школі необхідний(2013) Фурманова, Юлія ПетрівнаІнститут кураторства у вищій школі необхідний, особливо у перші роки навчання студентів. Institute of coaching in high school is needed, especially in the early years of student learning.Документ "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання(2013) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег ІвановичБула розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.