Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Модифікація активного вугілля із деревних відходів для виробництва горілчаної продукції високої якості(2020) Шендрік, Тетяна Георгіївна; Ісаєнко, Володимир Миколайович; Куц, Анатолій Михайлович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі експериментально доведено, що модифікація активного вугілля із піролізованої деревини дубу є перспективним для лікеро-горілчаного виробництва завдяки більш високим технологічним і фізико-хімічним характеристикам порівняно з активним вугіллям марки БАУ-А. The work experimentally proved that the modification of activated carbon from pyrolyzed oak wood is promising for liquor-vodka production due to higher technological and physicochemical characteristics compared to BAU-A activated carbon.Документ Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження(2008) Кузьмін, Олег ВолодимировичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.Документ 1Н ЯМР дослідження водно-спиртових сумішей, виготовлених на демінералізованій воді(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичВизначення механізму трансформації протонів етанолу і технологічної води (демінералізованої зворотним осмосом).Документ Встановлення несталої рівноваги у горілках за допомогою 1Н ЯМР спектроскопії(2014) Кузьмін, Олег ВолодимировичВстановлення рівноважного стану гідроксильних протонів етанолу і води у горілках і горілках особливих, за допомогою 1H ЯМР спектроскопії. Establishment of the state of equilibrium of hydroxyl protons of ethanol and water in vodka and vodka flavored, by means of 1H NMR spectroscopy.Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Лівар, Ольга ВіталіївнаРозроблено класифікацію харчових добавок, вживаних у виробництві горілок. Classification of food additions is worked out, vodka used in a production.Документ Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок(2014) Кузьмін, Олег ВолодимировичОтримано експериментальні докази характеру встановлення термодинамічної рівноваги водно-спиртових сумішей. Experimental proofs of character of establishment of thermodynamics equilibrium of aqueous-alcoholic mixtures.Документ Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість. The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.