Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
35 результатів
Результати пошуку
Документ Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства(2019) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Братиця, Тетяна ВікторівнаДосліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.Документ Переваги бенкетів групи фуршет(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Іскандарова, Ірина РоманівнаПроаналізовано переваги бенкетів групи фуршет, особливості складання меню. The advantages of banquets of the buffet group, the peculiarities of menu composition are analyzed.Документ Бариста – фахівець з приготування кави та напоїв на її основі(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаПроаналізовано особливості та вимоги до бариста, вимоги до організації робочого місця. The features and requirements for a barista, requirements for the organization of the workplace were analyzed.Документ Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.Документ Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві(2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.Документ Удосконалення технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарства(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бабич, Жанна СергіївнаДосліджено шляхи використання цукрозамінників та порошку топінамбуру у технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарства. Ways of using sugar substitutes and Jerusalem artichoke powder in the technology of special-purpose tarts for restaurants were studied.Документ Удосконалення технології яблучних мафінів спеціального призначення(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено можливості використання борошняних сумішей та яблучної клітковини у технології мафінів «Яблучних» спеціального призначення. The possibility of using flour mixtures and apple fiber in the technology of special purpose "Apple" muffins was investigated.Документ Переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович; Бережна, Тетяна ОлегівнаПроаналізовано основні переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства. The main advantages of using an electronic menu in restaurants are analyzed.Документ Особливості використання прянощів в технології кулінарної продукції українській кухні(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дух, Катерина ВікторівнаПроведено аналіз найбільш популярних прянощів та особливостей їх використання в українській кухні. An analysis of the most popular spices and the features of their use in Ukrainian cuisine was carried out.Документ Перспективи використання насіння кунжуту для збагачення продуктів харчування(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Шиш, Наталія ІгорівнаПроаналізовано шляхи використання насіння кунжута для збагачення продуктів харчування. Ways of using sesame seeds for food enrichment are analyzed.