Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, ОлександрРозглянуто питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції. The question of the influence of ethyl alcohol rectified on the physiological activity of alcoholic beverages.Документ Окисно-відновні процеси у лікеро-горілчаній продукції(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Ковальчук, Володимир ПетровичПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.Документ Фізико-хімічні показники води для лікеро-горілчаного виробництва(2007) Топольник, Віра Григорівна; Урганова, Наталя В’ячеславівна; Ржезак, Володимир Олександрович; Пейков, Костянтин Костянтинович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ статті розглянуто залежність мікроелементного складу технологічної води для виробництва горілки, в залежності від складових. In the article dependence of microelement composition of technological water is considered for the production of vodka, depending on constituents.Документ Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир ПетровичУ статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини(2012) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.Документ Стабілізація водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води(2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Мирончук, Валерій Григорович; Суйков, Сергій ЮрійовичДослідження механізму встановлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при використанні електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.