Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства(2024) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладахДокумент MIND-menu for restaurant business establishments(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Naser, DianaThe thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-beingДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід(2024) Хайнос, Надія Павлівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаБлизько половини підприємств сфери гостинності в Україні та Європі загалом стикаються з проблемою утилізації харчових відходів. Найбільш поширені методи утилізації в обох країнах включають компостування, енергетичне спалювання та відновлення біомаси. Проаналізувавши кожен з методів, маємо наступні напрями: компостування – це процес перетворення органічних відходів у добриво, яке можна використовувати для підживлення рослин; енергетичне спалювання – це процес спалювання відходів за високих температур із використанням спеціального устаткування з метою отримання теплової енергії або електроенергії; відновлення біомаси – це процес перетворення органічних відходів у біомасу, яка може використовуватися для виробництва біопалива, біоматеріалів або інших продуктівДокумент Аллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарства(2024) Хрищенюк, Аристарх Олегович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаНові види цурозамінників, які мають особливі фізикохімічні та лікувальні властивості, завжди будуть актуальними і знаходитимуть застосування у сфері харчування.Документ Information technology in the hotel and restaurant business(2021) Stukalska (Ivanova), NataliiaУ роботі розглядається питання використання автоматизованих систем в закладах ресторанного господарства. Автоматизація закладу ресторанного господарства дозволяє оптимізувати робочий процес, забезпечити порядок на складі. Автоматизація закладу ресторанного господарства – необхідне рішення для того, щоб обігнати конкурентів і зробити свій заклад кращим. The work examines the issue of using automated systems in restaurants. Automation of the restaurant business allows you to optimize the work process and ensure order in the warehouse. Restaurant automation is a necessary solution in order to overtake competitors and make your establishment better.Документ Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні(2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУкраїнський кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.Документ Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві(2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.Документ Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»(2022) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »