Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості впровадження систем управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2020) Шуліка, Володимир Григорович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства.Документ Implementation of HACCP system in restaurants(2022) Yurchenko, Irina; Kuzmin, Oleg; Zakharov, VolodymyrThe purpose of the work is to clarify the problems in the implementation of the HACCP system in the restaurant industry. Метою роботи є з’ясування проблем впровадження системи НАССР у ресторанному господарстві.Документ Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарства(2018) Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаСистеми управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. В Україні оцінювання та контроль якості продукції закладів ресторанного господарства здійснюють за допомогою вимірювальних, експертних та соціологічних методів, затверджених в установленому порядку. Food safety management systems are used practically throughout the world as a reliable consumer protection against the dangers that may accompany food products. In Ukraine, the assessment and quality control of the products of the restaurant industry institutions are carried out with the help of measuring, expert and sociological methods, approved in the established manner.Документ Development of HACCP system for production of natural dry red wine(2016) Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, NataliiaThe development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва вафель(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту. The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок(2017) Пермінова, Анна Василівна; Усатюк, Світлана ІванівнаНаведено результати розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок. The results of the HACCP system for the production of enriched bread sticks are presented.Документ Сучасні проблеми інтеграції підприємств молочної промисловості України на європейський ринок(2015) Керанчук, Тетяна ЛьвівнаТези доповіді присвячені характеристиці проблем на ринках ринках молочної продукції. Описані бар´єри щодо виходу українських виробників молочної продукції на європейський ринок.Здійснений аналіз поточної кон´юнкутрної ситуації на окремих сегментах ринку молочної продукції (молоко сухе, казеїн, сухе знежирене молоко). In the thesis describes problems of dairy markets products.. To identify barriers to overcome Ukrainian manufacturers of dairy products to the European market. The analysis of the current situation in certain segments of dairy products (milk powder, casein, skimmed milk).Документ Впровадження системи НАССР – основа виготовлення якісних та безпечних продуктів харчування(2012) Осадчук, Оксана Павлівна