Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій Дмитрович
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання чайної продукції у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження закономірностей формування відновного електроннодонорного стану у фізично, хімічно та біологічно зміненої води
    (2019) Українець, Анатолій Іванович; Маринін, Андрій Іванович; Большак, Юрій Васильович; Каленик, Ольга Сергіївна
    Матеріали присвячені дослідженню характеру впливу електродонорногостану на окисно відновний - потенціал води.
  • Ескіз
    Документ
    Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хліба
    (1996) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Бужак, Л. І.
    Дослідження присвячені визначенню вмісту глютатіону в хлібопекарських дріжджах спеціалізованих та спиртових заводів. Встановлено, що вміст відновленого глютатіону в свіжих дріжджах спиртових заводів, в більшості рас, однаковий з його кількістю в дріжджах спеціалізованих заводів. Research devoted to the definition of glutathione content in baking yeast specialized and distilleries. Found that the content of reduced glutathione in fresh yeast distilleries in most races, the same number of its factories specialized in yeast.