Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 10 з 13
Документ Дослідження зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii(2024) Ковбич, Владислав Олегович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичУ роботі досліджено зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла на основі чорного чаю культурою Medusomyces gisevii. Фенольні сполуки є важливими для забезпечення якості та корисних властивостей напою комбуч. Зміна їх вмісту під час бродіння може впливати на органолептичні та фізіологічні характеристики продуктуДокумент Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід(2017) Пластун, Яна Валеріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр СеменовичРозглянуто технологію отримання томатних соусів із додаванням пюре із дикорослих ягід Розроблена технологія забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. The technology of obtaining tomato sauces with the addition of purée from wild berries is considered. The developed technology ensures the production of a high-quality product, which preserves all the ingredients of the raw material in a concentrated form.Документ Удосконалення технології сухої мадери(2003) Якшина, Людмила Олександрівна; Кушхова, Раїса БогданівнаДокумент Вплив летких фенольних речовин на якість червоних столових вин(2007) Журова, Олександра; Білько, Марина ВолодимирівнаДокумент Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Стабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробства(2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Дослідження впливу використання цукру–піску в технології ігристих вин(2013) Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна; Євтєєв, Д. В.Документ The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine(2013) Babich, Irina; Grechko, NinaДокумент Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин(2004) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві(2007) Бабич, Ірина Михайлівна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Гержикова, Вікторія Григорівна