Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 36
  • Ескіз
    Документ
    Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу
    (2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.
  • Ескіз
    Документ
    Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства
    (2024) Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладах
  • Ескіз
    Документ
    MIND-menu for restaurant business establishments
    (2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Naser, Diana
    The thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-being
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід
    (2024) Хайнос, Надія Павлівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
    Близько половини підприємств сфери гостинності в Україні та Європі загалом стикаються з проблемою утилізації харчових відходів. Найбільш поширені методи утилізації в обох країнах включають компостування, енергетичне спалювання та відновлення біомаси. Проаналізувавши кожен з методів, маємо наступні напрями: компостування – це процес перетворення органічних відходів у добриво, яке можна використовувати для підживлення рослин; енергетичне спалювання – це процес спалювання відходів за високих температур із використанням спеціального устаткування з метою отримання теплової енергії або електроенергії; відновлення біомаси – це процес перетворення органічних відходів у біомасу, яка може використовуватися для виробництва біопалива, біоматеріалів або інших продуктів
  • Ескіз
    Документ
    Аллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарства
    (2024) Хрищенюк, Аристарх Олегович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
    Нові види цурозамінників, які мають особливі фізикохімічні та лікувальні властивості, завжди будуть актуальними і знаходитимуть застосування у сфері харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Information technology in the hotel and restaurant business
    (2021) Stukalska (Ivanova), Nataliia
    У роботі розглядається питання використання автоматизованих систем в закладах ресторанного господарства. Автоматизація закладу ресторанного господарства дозволяє оптимізувати робочий процес, забезпечити порядок на складі. Автоматизація закладу ресторанного господарства – необхідне рішення для того, щоб обігнати конкурентів і зробити свій заклад кращим. The work examines the issue of using automated systems in restaurants. Automation of the restaurant business allows you to optimize the work process and ensure order in the warehouse. Restaurant automation is a necessary solution in order to overtake competitors and make your establishment better.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні
    (2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Український кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.
  • Ескіз
    Документ
    Hotel and restaurant business
    (2018) Tsypanova, Nataliia
    Готель і ресторан - дві сфери, що перетинаються. Як і будь-який інший бізнес, ресторан і готель вимагають складання бізнес-плану, менеджменту, маркетингових досліджень і розробки власної стратегії. Hotel and restaurants are two linking spheres. Like any other business, a restaurant and hotel require drawing up a business plan, management, marketing research and developing its own strategy.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві
    (2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Розглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.