Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 35
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення
    (2023) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Назар, Мар’яна Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукції
  • Ескіз
    Документ
    Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів
    (2024) Пархомець, Ірина Віталіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Показано використання амаранту як перспективну сировину в технології безглютенових продуктів. Амарант та продукти його переробки мають цінний хімічний склад, високу харчову та біологічну цінність та містять широкий спектр функціональних харчових речовин
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства
    (2024) Нечипорук, Анна Юріївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Показано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжуту
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства
    (2024) Ластовець, Марина Олегівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Запропоновано шляхи удосконалення авторських коктейлів, що сприятиме підвищенню якості обслуговування, розширенню асортименту та підвищенню конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження страв спеціального призначення в меню закладів ресторанного господарства
    (2024) Ковальчук, Вікторія Сергіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Проаналізовано значення спеціального та раціонального харчування для людей з особливими потребами, людей похилого віку, спортсменів
  • Ескіз
    Документ
    Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    За останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Хлібні вироби з вівсяного толокна
    (2023) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Різник, Анастасія Олександрівна
    Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїну
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Створення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданням
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рецептурних компонентів на інтенсивність бродіння тіста з вівсяного толокна
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Встановлено, що застосування ГДЛ та казеїну сприяє інтенсифікації процесу спиртового бродіння, про що свідчить більш активне накопичення діоксиду вуглецю. При цьому сумарна кількість виділеного СО2 за 90 хв бродіння тіста з вівсяного толокна збільшується у 2,5 рази порівняно з контрольним зразком в результаті гідролітичного розкладу крохмалю толокна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації роботи кав’ярень при готелях
    (2024) Козаченко, Ольга Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Організація кав'ярень при готелях є надзвичайно актуальною в сучасному готельному бізнесі. Крім забезпечення гостей можливістю насолоджуватися вишуканою кавою та закусками протягом усього дня, кав'ярні також відкривають можливість показати культуру країни через подачу автентичних страв та десертів