Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
406 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення(2023) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Назар, Мар’яна Ігорівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукціїДокумент Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів(2024) Пархомець, Ірина Віталіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано використання амаранту як перспективну сировину в технології безглютенових продуктів. Амарант та продукти його переробки мають цінний хімічний склад, високу харчову та біологічну цінність та містять широкий спектр функціональних харчових речовинДокумент Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства(2024) Нечипорук, Анна Юріївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжутуДокумент Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства(2024) Ластовець, Марина Олегівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗапропоновано шляхи удосконалення авторських коктейлів, що сприятиме підвищенню якості обслуговування, розширенню асортименту та підвищенню конкурентоспроможності закладів ресторанного господарстваДокумент Впровадження страв спеціального призначення в меню закладів ресторанного господарства(2024) Ковальчук, Вікторія Сергіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПроаналізовано значення спеціального та раціонального харчування для людей з особливими потребами, людей похилого віку, спортсменівДокумент Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗа останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукціїДокумент Контроль якості послуг закладів гостинності(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗавданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортностіДокумент Хлібні вироби з вівсяного толокна(2023) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Різник, Анастасія ОлександрівнаВикористання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїнуДокумент Redox potential of oatmeal dough(2023) Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, VitaАналіз фізико-хімічних та органолептичних показників якості напівфабрикатів і готової продукції виявив, що доцільно повністю замінити пшеничне борошно вівсяною клітковиною за умови додавання казеїну у кількості 5 % та глюкан-дельта-лактону у кількості 1%. Це співвідношення забезпечує необхідний питомий об'єм, пористість, стан м'якушки, зовнішній вигляд, смак і аромат безаглютенових хлібних виробівДокумент Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаСтворення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданням