Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
113 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу(2024) Дідик, Микола АндрійовичДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в кафе загального типу(2024) Григор'єва, Оксана ВадимівнаДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста для ресторану(2024) Бойко, Богдан ГригоровичДокумент Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Власюк, Роман ІгоровичДокумент Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим Вікторович