Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Документ Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»(2023) Кравчук, Софія ЛеонтіївнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва топінгу карамельного для оператора ринку ТОВ «Нова-Пак»(2023) Кривоблоцька, Любов ВікторівнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для ПрАТ «Оболонь» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Кумер, Ірина СлавкоївнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва пива «Львівське Різдвяне» для ПрАТ «Carlsberg Ukraine» за ДСТУ:ISO 22000:2019(2023) Дорофеєва, Аліна ОлександрівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2021) Пархоменко, Надія ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечності виробництва сметани жирністю 15% для оператора ринку ТОВ «РОССА»(2021) Волохата, Руслана Русланівна